Pikkutyttö lähetti Googlelle kirjeen ja pyysi isälleen vapaapäivää – näin Google vastasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa loman käsite poikkeaa huomattavasti suomalaisesta, sillä esimerkiksi talvi- ja kesälomia vietetään rapakon takana merkittävästi vähemmän kuin Euroopassa. Siksi vanhemmat pääsevät viettämään lastensa kanssa huomattavasti vähemmän aikaa kuin Suomessa. Nyt verkossa leviää Katie-pikkutytön kirje isänsä työnantajalle Googlelle.

googlekirje21062014a

Pikkutyttö kirjoitti Googlelle kirjeen, jossa hän pyysi isälleen lomaa lauantain sijaan keskiviikoksi, koska isällä on silloin syntymäpäivä. Kirje löysi perille ja hieman yllättäen siihen myös vastattiin. Google kertoi vastauksessaan tytön isän tekevän työssään tärkeitä asioita miljoonille ihmisille, mutta suostui silti myöntämään isälle vapaata koko heinäkuun ensimmäisen viikon ajaksi.

googlekirje21062014b