Audrina Patridge pitkästä aikaa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Audrina Patridge muistetaan parhaiten The Hills -realitysarjasta. Neitokaisen työnkuvaan kuuluu nykyisin lähinnä lehtikuvissa poseeraaminen. Taannoin hänelle tehtiin epäonnistunut silikonioperaatio, jonka jälkeen rintoja jouduttiin korjailemaan useilla uusilla leikkauksilla.

Nyt Audrinan silikonimuodot on korjattu ja julkkiskaunotar esitteli niitä eilen lomallaan Balilla. Varjoisesta kelistä huolimatta bikineissä nautiskellut kaunotar viihtyi hyvin hotellinsa uima-altaalla.

28-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä. Neitokainen on nähty elokuvissa, kuten Into the Blue: The Reef, Sorority Row ja Honey 2. Viimeksi hänen piti esiintyä Scary Movie 5 -elokuvassa, mutta kohtaukset poistettiin elokuvasta niiden rohkeuden takia.