Himoksella juhlittiin juhannusta näyttävästi – katso Staran muhkea kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenettuhannet suomalaiset juhlistivat juhannusta festareilla ympäri maata. Yleisömäärältään suurimmat tapahtumat järjestettiin Kalajoella ja Himoksella, joissa molemmissa juhli järjestäjien mukaan 43.000 ihmistä. Jälkimmäisestä nähdään nyt Starassa muhkea kuvakooste, jonka tähtinä nähdään yleisön edustajien lisäksi muun muassa Anna Abreu, Justimus, Sanni ja Apulanta.

Apulanta-yhtyeellä oli nyt mukanaan uusi basistinsa, Bomfunk MC’s-yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut ja sittemmin Flesh Roxon -yhtyeessä musisoinut Wille Mäkinen. Edellä mainittujen lisäksi festarikansaa villitsi myös ulkomaanpoppia tarjoillut Italo Brothers.

Stara oli luonnollisesti paikalla ja välittää nyt juhannusviikonlopun festaritunnelmat muhkeana kuvakoosteena.

PÄIVITYS: Juhannustanssien tiimellyksessä Mäkisen edellisen yhtyeen nimeen oli jäänyt virhe. Oikea on tietenkin Flesh Roxon.