Purjehtijat kohtasivat järvellä odottamattoman näyn – toinen hyppäsi veneestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähdään usein kuinka esimerkiksi hirvet lähtevät uimaan pitkiäkin matkoja ylittääkseen järven tai merenlahden. Nyt rapakon takana Vermontissa sijaitsevalla Somersetin suurella tekojärvellä purjehtineet kaverukset huomasivat yllättäen jotain outoa keskellä järveä.

YouTube
YouTube

Miehet päättivät kääntää veneensä ympäri palatakseen tarkistamaan mitä näkivät. Kyseessä oli pienikokoinen orava, joka oli jostain syystä lähtenyt odottamattoman pitkälle uintireissulle ja päätynyt noin puolentoista kilometrin päähän rannasta. Orava ei suostunut nousemaan keppiä pitkin veneeseen, joten toinen miehistä hyppäsi veteen auttamaan pienokaista. Sen jälkeen orava kuljetettiin turvallisesti lähimpään rantaan.