Julkkiskokin porttikielto Yhdysvaltoihin kumottiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkiskokki Nigella Lawson oli naimisissa miljonääri Charles Saatchin kanssa, mutta he erosivat, kun Charles kuristi Nigellaa kaksin käsin paparazzikuvissa. Charles väitti oikeudessa Nigellan käyttävän säännöllisesti huumeita. Tästä alkoi armoton huhumylly Nigellan kokaiininhuuruisesta elämäntyylistä.

Nigellan väitetään myös lahjoneen entiset assistenttinsa 826.000 eurolla, jotta he eivät kertoisi julkkiskokin käyttävän kokaiinia, polttavan kannabista ja syövän reseptilääkkeitä päivittäin. Kuten tiedetty, aiheuttaa huumeiden käyttäminen ongelmia etenkin eri maiden rajoja ylittäessä.

Yhdysvallat tunnetaan sen tiukasta rajapolitiikasta, ja maan viranomaisilla on oikeus päättää, ketkä he laskevat maansa kamaralle. Nigellalle rapsahti epäillystä huumeiden käytöstä matkustuskielto Yhdysvaltoihin. Nyt kielto on kuitenkin peruttu.

Sunday People -sanomalehti tietää, että Nigellan elämä on palaamassa takaisin järjestykseen ja nainen voi hakea nopealla aikataululla uutta viisumia Yhdysvaltoihin matkustaakseen. Tavallisen kansalaisen kohdalla samanlaista etuoikeutta olisi tuskin annettu. Julkkiskokki on myöntänyt kokeilleensa kokaiinia kaksi kertaa elämässään. Hän ei kuitenkaan ole koskaan ollut omien sanojensa mukaan narkomaani.

54-vuotias Nigella Lawson tunnetaan ruokaohjelmistaan ja kirjoittamistaan ruokateoksistaan. Taannoin hänet äänestettiin maailman seksikkäimmäksi televisiokokiksi pettäjäsivusto AshleyMadison.comin käyttäjien toimesta. Nainen tähdittää uutta Taste-ohjelmaa, jonka vuoksi hänen täytyy myös päästä Yhdysvaltoihin sarjan jatkokuvauksiin.