Disney-hottis Vanessa Hudgens on upea näky bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Vanessa Hudgens tuli aikoinaan suuren yleisön tietoisuuteen, kun hänen yksityiset alastonkuvansa vuotivat yllättäen verkkoon. Valtava skandaali rauhoittui lopulta, ja sittemmin Vanessa ei ole enää kohuotsikoissa ryvettynyt.

Parhaillaan kaunotar on lomailemassa Havaijilla, jossa hänet ikuistettiin Mauin saarella yhdessä ystäviensä ja siskonsa Stellan kanssa.

Vanessa Hudgens valitteli taannoin haluavansa Los Angelesista Jamaikalle aurinkolomalle, ja julkaisi samalla bikinikuvan todistaakseen asian. Vanessa on nähty urallaan esimerkiksi High School Musical -trilogiassa. Sittemmin kaunotar on siirtynyt vakavasti otettavampiin rooleihin. Hänet on nähty esimerkiksi elokuvissa Machete Kills ja Gimme Shelter.