Maailman komein rikollinen sai tarjouksen malliurasta – palkka 30 000 dollaria kuukaudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain yhdysvaltalaisesta Jeremy Meeks -nimisestä rikollisesta, jonka pidätyskuva on saanut kaikki maailman naiset kuolaamaan komean gangsterin perään. Syy on siinä, että mies on kuin suoraan huippumallitoimiston listoilta. Nyt hänelle on tarjottu ensimmäistä sopimusta.

jeremymeeks21062014d

TMZ-lehti kertoo, että Meeksille on tarjottu sopimusta Blaze Modelz -mallitoimiston riveistä. Parhaimmillaan mies voisi tienata 30.000 dollaria kuukaudessa. Mallitoimiston edustajan mukaan gangsterimallit ovat nyt haluttua tavaraa, ja toimisto voisi buukata miehen esimerkiksi Versacen ja Armanin mainoskasvoksi. Myös toinen mallitoimisto on ilmaissut halukkuutensa miehen palkkaamiseksi, mutta pysyttelee vielä toistaiseksi nimettömänä.

Stocktonin poliisilaitoksen Facebookissa julkaisemassa kuvassa nähtävä 30-vuotias Jeremy Meeks pidätettiin laittoman aseen hallussapidosta. Mies istuu parhaillaan San Joaquin County Jail -vankilassa peräti 900.000 dollarin takuusummaa vastaan. Valitettavasti miehen vapautuminen ei ole näköpiirissä.