Koira katosi kaksi vuotta sitten – nyt tapahtui uskomaton käänne

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rakkaasta lemmikieläimestä luopuminen voi olla erittäin tuskallista. Erityisen pahalta tilanne tuntuu varmasti silloin, jos eläin yhtäkkiä menehtyy tai häivää. Amerikkalaispariskunta Nathan ja Erin Braun olivat surun murtamia kun heidän lemmikkikoiransa Murphy katosi lokakuussa 2012.

Koira katosi Tahoe National Forestin alueella pidetyn kävelylenkin yhteydessä. Pariskunta oli kävelemässä metsässä koiransa kanssa, kun eläin säikähti alueella kuulunutta laukauksen ääntä. Kova ja yllättävä ääni sai koiran juoksemaan karkuun, Metro kertoo.

Koiraa ei löytynyt ja Braunit joutuivat palaamaan kotiinsa ilman Murphyä. Kaksikko on tästä lähtien etsinyt lemmikkiään Facebookin avulla. Nyt kaikkien odotusten vastaisesti Murphy on löytynyt katoamispaikkansa läheisyydestä. Koiran löytänyt pariskunta tunnisti karkulaisen Facebookissa annetun kuvauksen avulla. Laihan ja heikon koiran uskotaan ajan myötä toipuvan täysin kahden vuoden karkureissustaan.