Spermanluovutusautomaatti käyttöön Kiinassa – siemensyöksy ilman käsiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin vitsikuvissa on jo vuosien ajan liikkunut myös valokuva, jossa spermapankin seinässä on sperman luovutusautomaatti naisen intiimialueiden kanssa. Nyt vitsistä on tullut totta, kun Kiinassa on lanseerattu spermanluovutusautomaatti, jossa miehet voivat luovuttaa siemennestettä kätevästi suoraan koneeseen.

Nyt messuilla esitelty automaatti sijaitsee Nanjingin sairaalassa, ja se toimii ilman, että mies käyttää itse lainkaan käsiään. Laitteessa on luovuttajan jalkovälin korkeuden mukaan säätyvä putkilo, jonne penis työnnetään sisään.

Sen jälkeen laite hoitaa loput oikealla lämpötilalla ja oikeanlaisilla liikkeillä. Mikäli tämä ei riitä, niin miehille esitetään tarvittaessa alan opetuselokuvia laitteessa olevalta näytöltä. Sairaalan mukaan laite on suunnattu miehille, jotka eivät halua luovuttaa spermaa perinteiseen tapaan omakätisesti.