Fitness-malli Janni Hussi suihkunraikkaana: ”Ilman filttereitä, meikkiä ja C-kupin tissejä”

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitness-malli Janni Hussi noteerattiin taannoin ulkomailla saakka, ja hänen näyttäviä mallikuviaan on saatu ihailla jo useita kertoja myös kotimaisissa julkaisuissa. Janni on sittemmin ihastuttanut kuvillaan myös Virossa. Nyt hän on julkaissut ajankuvaan erittäin osuvan päivityksen Instagramissa.

– Kuuntelin eilen ajomatkalla Kouvolaan @tuijapehkonen ja @laurahaimila lähetystä. Keskustelivat mielestäni oikeasti tärkeästä asista, nimittäin nuorten ulkonäköpaineista. Nykyään on somessa filtterit, on meikit ja kauneusleikkaukset jne. Joo o, kyllä minäkin joskus laitan jonkun hauskan filtterin ja meikkaankin silloin tällöin, mutta nyt onkin kyse muusta, Janni kertoi Instagramissa.

– Kaikki tuntuu näyttävän somen läpi niin täydelliseltä ja muiden elämät voivat toisinaan tuntua epärealistisenkin mahtavilta. Lehden kannet on pullollaan laihoja ja povekkaita, vimosen päälle photoshopattuja naisia ja tv-sarjat suorastaan tihkuu sexy-beibejä pikkupikku bikineissään. Mutta mitä onkaan pinnan alla?

– Tässä on Janni heti aamusta suihkun raikkaana, ilman filttereitä, ilman meikkiä, ilman c-kupin tissejä tai d-kupin implantteja. Ei oo tekotukkaa tai ripsiä, ei kestopigmentointeja, ei kisakuntoa tai photoshoppia. Mullakin on finnejä naamassa eikä ne vatsapalikat sieltä ympäri vuoden paista. Eli mitä jos oltaisiin vähän armollisempia itsellemme ja ainakin yritettäisiin pitää mielessä että ei ne kaikki Hollywood tähdetkään aina ihan niin hehkeitä ole kun punaisella matolla tepastellessan. :) janni on puhunut. PEACE :)

Janni Hussi kehotti taannoin treenaajia kiinnittämään huomiota erityisesti proteiinin saantiin. Jokaisella aterialla tulisi syödä riittävästi proteiinipitoista ruokaa. Esimerkiksi hera- ja hamppuproteiinia on helppo lisätä jauheena juoman sekaan. Hiilihydraattien nauttiminen kannattaa ajoittaa ennen ja jälkeen treenin. Hyviä rasvoja, kuten oliiviöljyä ja kookosöljyä, kannattaa suosia, ja muistaa nauttia niitä riittävästi.