Pikkuneiti ei halunnut siivota huonettaan – näin hauskasti perusteli

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Siivoaminen on välillä niin aikuisille kuin lapsillekin valitettavaa pakkopullaa. Siistimistä kannattaa kuitenkin opettaa jälkikasvulle jo nuoresta pitäen. Nyt maailmalla naurattaa eräs pikkutyttö, jolle siivoaminen ei jostain syystä maistu.

Kyseessä on viisivuotias Cece Louisianasta Yhdysvalloista. Vine-videolle tallennettu neitokainen yrittää perustella kameralle, miksei hänen tarvitse siivota huonettaan. Pikkuprinsessa on muun muassa sitä mieltä, että jos hänen huoneensa sotkut häiritsevät hänen vanhempiaan, ei heidän tarvitse tulla huoneeseen.

Tämän lisäksi neitokainen perustelee, että ehkä hän vain itse pitää liasta. Hauska video on sittemmin naurattanut muun muassa BuzzFeed-sivustolla. Epäselväksi jää, joutuiko Cece lopulta kuitenkin siivoamaan huoneensa.