Televisiokaunotar vaihtoi vapaalle – upea näky bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiokasvo Jill Martin on tullut Amerikkalaisille tutuksi NBC-kanavan huippusuositusta The Today Show -ohjelmasta. Hän on saavuttanut kannuksia alalle myös saman kanavan muoti- ja urheilutoimittajana. Martin on tullut tunnetuksi myös näyttävistä muodoistaan.

Eilen Jill Martin kuvattiin, kun hän oli nautiskelemassa rantalomasta yhdessä ystäviensä kanssa. Julkkistähti suuntasi välillä viilehtymään bikineissä myös rantaveteen.

Jill Martin, alkuperäiseltä nimeltään Jill Sondra Dorfman, on Yhdysvalloissa tunnettu televisiotähti, joka aloitti uransa The Maury Povich Show -ohjelman avustajana. Hän teki läpimurtonsa, kun ohjelmaan kutsuttu muotiguru ei ilmestynyt paikalle, ja Jill tuurasi häntä menestyksekkäästi.