Kate Upton julkaisi kuuman sänkykuvan – muodot pääosassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvatyttönäkin tunnettua Kate Uptonia päästään pian ihastelemaan myös valkokankaalla. Mallikaunotar nähtiin keväällä myös valkokankaalla, huhtikuussa ensi-iltansa saaneessa Se toinen nainen -elokuvassa.

Kate Upton on ollut viime viikkoina jälleen hieman vähemmän esillä mediassa, mutta onneksi neitokainen on jakanut jälleen kuvamateriaalia itsestään sosiaalisessa mediassa. 21-vuotias vaaleaverikkö jakoi Instagramissa seksikkään otoksen, jossa hän makaa sängyssä pelkkään peittoon kääriytyneenä.

Mallikaunotar Kate Upton on nuoresta iästään huolimatta nähty lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.