Megan Fox vetää jalat alta – näin seksikäs hän on nykyisin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijättären Megan Foxin ja Beverly Hills 90210 -sarjan tähti Brian Austin Greenin perhe kasvoi helmikuussa uudella lapsella, kun Megan synnytti pienen Bondhi Ransom Green -nimisen pojan. Fox tekee tänä vuonna plauun valkokankaalle Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvassa.

meganfox02072014

28-vuotias seksisymboli on äiteyden myötä esiintynyt paljastavissa kuvissa hieman vähemmän. Nyt kuvankaunis Megan Fox nähdään kuitenkin viettelevän näköisenä Cosmopolitan -lehden tuoreen numeron kansvikuvassa, päällään valkoinen toppi ja kukkakuvioinen hame.

Megani Fox on vähentänyt huomattavasti julkisia esiintymisiä lasten saamisen jälkeen. Taannoin näyttelijätär ilmoitti, että hänen tavoitteenaan on työskennellä vuodessa vain noin 10-20 jotta voisi viettää enemmän aikaa lapsensa kanssa.