Poliitikko sai totaalisen hermoromahduksen: Huutoitkukohtaus kummastuttaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poliitikot ovat työnsä johdosta hyvin julkisessa asemassa. Hekin ovat kuitenkin vain ihmisiä, eli virheitä sattuu aina silloin tällöin. Moni poliitikko onkin uransa aikana joutunut todelliseen piinapenkkiin lehdistön edessä selitellessään koottuja kömmähdyksiään.

YouTube
YouTube

Nyt samaan paikkaan on joutunut japanilainen poliitikko Ryutaro Nonomura. Mies on onnistunut saamaan itsensä epäilyttävään tilanteeseen käyttämällä julkisia varoja matkustamiseensa – kuitenkaan tuomatta esiin päteviä matkakuitteja. Nonomura piti aiheen tiimoilta lehdistötilaisuuden, jossa hänen oli tarkoitus selittää asioiden oikea laita.

Lehdistötilaisuus ei kuitenkaan sujunut alkuperäisten suunnitelmien mukaan, BuzzFeed kertoo. Poliitikko sai kameroiden edessä totaalisen hermoromahduksen joka purkautui ulos huutona ja itkuna. Nonomuran kerrotaan sopertaneen lähteneensä politiikkaan muuttaakseen yhteiskuntaa. Matkakuitteihin asti mies ei kuitenkaan itkukohtauksensa aikana päässyt.

– Olen laittanut elämäni likoon, ettekö te ymmärrä?! Ryutaro Nonomuran kerrotaan huutaneen sekavan esiintymisensä aikana.