Härski papparainen rivoili X Factorissa – tuomari oli tikahtua nauruun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Television kykyohjelmat ovat olleet jo pitkään suuressa suosiossa. Kansainvälisesti yksi suurimmista ohjelmaformaateista on Talent, joka oli Suomessa melkoinen floppi. Muualla ohjelma on kuitenkin tehnyt lukemattomia uusia kyvykkäitä julkkistähtiä. Nyt ohjemassa on nähty hassu vanha mies.

YouTube
YouTube

84-vuotias Ray Jessel aloitti esiintymisen vasta 72-vuotiaana. America’s Got Talent -ohjelmassa nähty vanhus tuli tuomareiden eteen esittämään omatekemänsä kappaleen. Ohjelman tuomarit eivät kuitenkaan varmasti osanneet odottaa sitä, mitä miehen esitys pitäisi sisällään.

Harmittomana alkanut lauluesitys otti nimittäin melko pian alatyylisen sävyn. Vanhus sai tuomarit haukkomaan henkeä yleisön naureskellessa omalaatuiselle laululle. Jessel sai kuitenkin tuomarit puolelleen mieleenpainuvalla esityksellään, sillä hän sai kaikilta tuomariston jäseniltä jatkoon oikeutettavan kyllä-äänen.