Pikkupoika myi limonadia – lahjoitti rahoilla 332 pyörätuolia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lapset voivat välillä olla aikuisia huomattavasti epäitsekkäämpiä positiivisen elämänasenteensa myötä. Nyt maailmalla ihastuttaa eräs amerikkalaispoika, joka on osoittanut, kuinka hyväntekeväisyyttä voi harrastaa kuka tahansa iästään riippumatta.

Utahissa asuva Zack Francom perusti neljä vuotta sitten limonadikojun, jossa hän myy keksejä ja sitruunalimonadia. Pikkupoika pitää kojua auki kerran vuodessa yhden viikonlopun ajan. Pikkupojan vanhemmat ja tuttavat ovat auttaneet häntä kunnioitettavassa tempauksessaan.

Deseret News uutisoi, että Zack on kojunsa avulla kerännyt jo huomattavan summan rahaa mormonikirkkoon kuuluvalle LDS Philanthropies -hyväntekeväisyysjärjestölle. Nuorukaisen keräämillä varoilla on lahjoitettu 332 pyörätuolia eri kehitysmaihin. Zack on itse kertonut, että hän tietää pyörätuolissa olevia ihmisiä ja hänen mielestään on todella surullista, jos pyörätuolia tarvitsevalla ei ole omaa tuoliaan.