Unelmaduuni tarjolla: Netflix maksaa sarjojen katsomisesta!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Verkossa televisiosarjoja ja elokuvia suoratoistona jakava Netflix saavutti ensin suosiota Yhdysvalloissa kunnes se rantautui myös muualle maailmaan. Suomessa Netflix aloitti toimintansa 18. lokakuuta 2012. Netflix on tuottanut jo vuosia omia menestyksekkäitä televisiosarjoja kuten esimerkiksi House of Cards ja Orange Is the New Black.

Nyt yhtiö tarjoaa todellista unelmatyötä. Netflix kertoo julkaisemassaan rekrytointivideossa tarvitsevansa lisää ihmisiä hoitamaan sivuston suositteluosiota. Netflix, kuten moni muukin sivusto, suosittelee käyttäjänsä aiempien selailujen mukaan sarjoja tai elokuvia, jotka saattaisivat kiinnostaa kyseistä asiakasta.

Tähän työhön yhtiö tarvitsee sarjojen katsomisesta pitäviä asiantuntijoita. Monelle kyseinen työpaikka olisi varmasti aivan kuin lottovoitto. Suomessa asuvien harmiksi kyseinen virka on tällä hetkellä avoinna vain Isossa-Britanniassa ja Irlannissa.