Vuoden 1996 Playmate loksauttaa yhä miesten leuat rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood Girls -realitysarjassa nähtävä mallikaunotar Shauna Sand on jo 43-vuotias, mutta varsin hyvin säilynyt. Syy tälle löytyy tosin naisen mieltymyksestä plastiikkakirurgiaa kohtaan. Nainen on käynyt elämänsä aikana lukuisissa kauneusleikkauksissa.

Nyt Shauna on ikuistettu Malibun rannalla monien muiden julkkistähtien tavoin. Neitokaisen bikinivartalosta ei ihan heti uskoisi, että hänen uransa kohokohta oli jo vuonna 1996, eli 18 vuotta sitten.

Vuoden 1996 Playmate Shauna Sand nähdään paraikaa Hollywood Girls -sarjassa. Hän on esiintynyt aikoinaan myös Siskoni on noita, Las Vegas ja Air America -televisiosarjoissa ja muun muassa The Deviants -elokuvassa. Avioliittoja naisella on takanaan kolme, vaikkakin hänen suhdetilanteensa on ollut epäselvä viimeisimmän aviomiehen Laurent Homburgerin kanssa.