Supermalli oli liian lihava vaatemerkille – sai potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossakin poseerannut supermalli Chrissy Teigen ei ole tunnettu liiasta ujoudestaan esimerkiksi vähissä vaatteissa poseeraamisen suhteen. Mallikaunotar tunnetaan myös varsin suorasanaisena henkilönä sosiaalisessa mediassa. Nyt hän on paljastanut melkoisen uutispommin.

28-vuotias tähti on nyt paljastanut saaneensa taannoin potkut Forever 21 -vaateketjulta, koska oli yhtiön edustajien mielestä liian lihava. DuJour-lehden haastattelussa Teigen kertoi päässeensä yhtiön kuvauksiin, mutta hänet lähetettiin sieltä kotiin kesken kuvauspäivän ja haukuttiin liian lihavaksi.

Chrissy Teigen on saavuttanut mainetta esimerkiksi Sports Illustrated -lehden kuvissa esiintymällä. Otokset nostivat hänet vuonna 2010 kuuluisuuteen. Teigen on toiminut Gillette Venuksen, Olayn, Niken, Skullcandyn ja Billabongin mainoskasvona. Hän esiintyi viime vuonna julkaistulla aviomiehensä John Legendin All of Me -musiikkivideolla, koska kyseinen kappale sai inspiraationsa parin suhteesta.