Lentoyhtiö lahjoittaa vihaajilleen 1 000 000 000 lentomailia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin valtaosa lentoyhtiöistä antaa kanta-asiakkailleen lentomaileja jokaisesta lennetystä lennosta, ja näillä lentomaileilla voidaan jatkossa ostaa erilaisia tuotteita, upgreidauksia tai kokonaisia lentomatkoja.

Nyt amerikkalainen Spirit Airlines on keksinyt poikkeuksellisen tempauksen. Se aikoo nimittäin jakaa vihaajilleen peräti miljardi lentomailia ilmaiseksi. Hate Thousand Miles Giveaway -niminen kampanja kestää 31. heinäkuuta saakka ja siihen osallistuvalla tulee olla Free Spirit -kanta-asiakastili.

Tilin avaamisen jälkeen lentoyhtiölle tulee lähettää lyhyt kritiikkiviesti, joka muuttuu parissa viikossa 8.000 lentopisteeksi. Toimitusjohtaja kertoi tiedotteessaan, että ”yhtiö haluaa halata vihaajiaan.” Yhtiö tavoittelee kampanjallaan suurempaa asiakastyytyväisyyttä ja sitä, että pettyneet asiakkaat pääsevät purkamaan tuntojaan vapaasti.

Todellisuudessa yksi kampanjan päätavoitteista lienee kuitenkin saada mahdollisimman paljon uusia kanta-asiakastilejä hieman tavallisesta poikkeavin keinoin. Saadakseen yhden ilmaisen lennon tilille tarvitaan vähintään 10.000 lentopistettä, joten uudet kanta-asiakkaat joutuvat ostamaan yhden lennon rahalla ennen ensimmäisen ilmaislennon lunastamista.