Näyttelijätär: ”Kanye West pitäisi raiskata vankilassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanye West on omien lausuntojensa mukaan uusi Jumala, Jeesus, Michael Jackson, Pablo Picasso, Willy Wonka, Jimi Hendrix, Kate Moss, Marlon Brando ja Anna Wintour. Miehen lausunnot ovat suututtaneet jo vuosien ajan, mutta eräs niistä suututtaa yhä edelleen.

YouTube
YouTube

Taannoin Kanye vertasi paparazzien kohteena olemista raiskaukseen. Nyt Fox Newsin keskusteluohjelmassa näyttelijätär Stacey Dash on kommentoinut Westin lausuntoa melko rajuun sävyyn. Hän suositteli Kanyelle reissua Rikers Islandin pahamaineiseen vankilaan, jotta hän sen jälkeen tietäisi miltä raiskaus todella tuntuu.

Kanye West on 37-vuotias rap-muusikko, joka on viime vuosina laajentanut uraansa myös muodin pariin. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Jesus Walks, Touch the Sky, Stronger, Good Life, Love Lockdown ja Heartless. Kanye Westilla on vaimonsa Kimin kanssa North-niminen tytär.