Naisten alapää kuntoon entistä nautinnollisemmin

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Kuten tiedämme, ovat naisten lantionpohjanlihakset tärkeässä asemassa. Hyvässä kunnossa olevien lantionpohjalihasten avulla voi hallita virtsankarkailua ja parantaa seksinautintoja. Vaikka alapään lihaskuntoa voi harjoittaa lihaksia supistelemalla, löytyy varsinainen treenivälineistö usein pelkästään erotiikkaliikkeistä.

Nyt Kickstarter-rahoitusta hakee naisten lantionpohjanlihasten treenaamiseen tarkoitettu kGoal-niminen laite. Sen voi yhdistää älypuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla, jolloin laitteen käyttäjä saa reaaliaikaiset tulokset suorituksestaan aina puristusvoimakkuuksia myöten. Lisäksi laite palkitsee kuntoilijan ihanalla värinällä. Mitä enemmän kuntoilija saa puristettua treenivälinettä, sitä intensiivisemmän tärinän se naiselle tarjoaa.

Rakkaudenlihasten treenaamiseen tarkoitettu kGoal on tulossa markkinoille, sillä se saavutti 90.000 dollarin lahjoitustavoitteen määräajassa kaksinkertaisesti. Lantionpohjanlihasten treenaamisen on myös kerrottu tiukentavan emätintä ja antavan seksinautintoihin kokonaan uutta sykettä.