Pikkukaupungin painajainen – tie täyttyi mädästä lihasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Liha aloittaa nopeasti mätääntymisen, kun sen bakteerit pääsevät jylläämään hajottamiseen soveltuvissa oloissa. Pilaantuneen lihan tunnistaa helposti jo pelkästään sen kammottavasta hajusta. Queensburyn kaupungissa ollaan parhaillaan tekemisissä tällaisen ikävän lemun kanssa.

Kaupungissa kulkevalla tiellä on nimittäin tuntemattomasta syystä kasoittain mätääntynyttä lihaa. Post-Star -lehti kertoo lihan pudonneen tielle mahdollisesti sitä kuljettaneeesta rekasta.

Valitettavasti liikenteenkäyttäjät joutuvat kärsimään hajusta niin kauan, kunnes tie saadaan siivottua perusteellisesti. Paikallinen James Teele kertoo, että hän joutui viemään maastoautonsa heti autopesuun tiellä kuljettuaan, koska kammottava mädän lihan haju tarttui siihen.

Hän kertoi kärpästen lentelevän auton ympärillä edelleen, sillä hajua on hankala saada pois. Paikallinen autopesula on kiireisempi kuin koskaan aiemmin, ja ihmiset joutuvat peruspesun lisäksi pyytämään sisätilojen perusteellista putsaamista – haju on tarttunut kaikkialle.