Nyt meni läheltä! Surffilaudalla hain yli

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediassa levisi alkukesästä huikea kuva, jossa vedessä lipuneen kajakin perässä uiskenteli valtava valkohai. Tämä otos on piirtynyt monien verkkokalvoille esimerkkinä siitä, että koskaan ei voi tietää vedenpinnan alaisista tapahtumista. Nyt videolle on ikuistettu hieman samanlainen tapaus.

YouTube
YouTube

Huffington Post kertoo surffilaudalla seisoviltaan meloneen Wayne Seligsonin olleen ystävineen Kalifornian Manhattan Beachilla. Valokuvaaja Bo Bridges oli kuvannut ilmasta käsin vedessä ilottelua, ja kamera ikuisti hain uiskenneelleen samoissa rantavesissä. Melojat eivät huomanneet petokalaa.

Valokuvaaja kertoi haista myöhemmin surffareille ja uskoo, että kyseessä oli vaarallisen maineen saanut valkohai. Alueella on nimittäin nähty valkohaita useita kertoja kuluneen vuoden aikana. Kuvaaja pitää tapausta pelottavana ja todisteena siitä, että vesiurheilua harrastavat eivät välttämättä edes huomaa haiden läsnäoloa.