Kissanpentu heitettiin sillalta – pikkuisesta tulikin sankari

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset ottavat kesäkissoja edelleenkin, vaikka Suomessa on kampanjoitu jo vuosia pienten mirrien puolesta. Kissan elinikä voi olla hyvinhoidettuna jopa 20 vuotta, eikä lemmikkejä tule koskaan ottaa hetken mielijohteesta. Mikäli vapaana kulkevalle kissalle ei tahdo jälkikasvua, tulee se ehdottomasti leikkauttaa.

Kaikki eivät tunnu tätä ymmärtävän ja ongelmaa voidaan pitää globaanina. Yhdysvalloissa joku sydämetön ihminen oli heittänyt pienen kissanpennun sillalta alla virranneeseen veteen Savannahissa.

Pikkuinen kisuliini olikin ollut tomerampi kuin sen edellinen omistaja luulikaan. Kissanpentu ui nimittäin rantaan, ja heikossa kunnossa ollut pentu toimitettiin paikalliseen eläinsuojaan.

Uimaripennulle annettiin nimeksi Nemo. Tapausta selvittävä poliisi tiedottaa 10-viikkoisen kissanpennun olevan nykyisin hyvin arka, eikä se luota ihmisiin. Onneksi moni perhe on tarjoutunut ottamaan kovia kokeneen pennun kasvatettavakseen. Kissanpennun hylkääminen on aiheuttanut raivoa paikallisten keskuudessa, Huffington Post uutisoi.