Karmiva näky! Mies rakensi itselleen suihkusta tyttöystävän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksinäiset miehet ovat kautta aikojen yrittäneet luoda itselleen keinotekoisesti tyttöystäviä. Aitojen naisten korvikkeena on nähty niin pumpattavia Barbaroita kuin itse kyhäiltyjä naisten irvikuvia. Nykyisin seksinuket muistuttavat suuresti ihmisiä, mutta harvalla on varaa ostaa tuhansia euroja maksavia muovirakastajia.

Nyt netissä leviää kuvia erään yksinäisen miehen projektista, jossa hän muutti suihkunsa naiseksi. Kukaan ei varmaankaan tiedä miksi hän teki sen, mutta lopputulos tuntuu miellyttävän ainakin rakentajaa itseään. Mies käytti suihkutyttöystävän rakentamiseen naamaria, peruukkia, mekkoa ja paria ilmapalloa.

Hän naamioi suihkun siten, että vesi ruiskuaa tyttöystävän suusta. Ensin rakennelman suuaukko oli liian pieni veden virtaamiseen, mutta pienellä toimenpiteellä hän sai naisestaan täydellisen. Nyt mies voi ottaa keinotekoisen tyttöystävän katsellessa vaahtokylpyjä.