Realitytähti Jwoww synnytti tytön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jersey Shore -ohjelman kaunotar Jennifer ”Jenni” Farley sai ensimmäisen lapsensa yhdessä miehensä Roger Matthewsin kanssa. Perhe on kertomansa mukaan niin haltioissaan esikoisestaan, etteivät he malta edes levätä lapsen nukkuessa.

Jwoww-lempinimellä tunnettu neitokainen synnytti sunnuntaina 13. heinäkuuta pienen tyttövauvan, joka sai nimekseen Meilani. Vapaasti suomennettuna pienokaisen nimi tarkoittaa havaijin kielellä taivaallista kauneutta. Tuore äiti on kertonut sosiaalisessa mediassa, että on niin rakastunut jälkikasvuunsa, ettei laske vauvaa käsistään edes vastatakseen puhelimeen.

Jenni on avoimesti kertonut vihanneensa raskausaikaansa. Nainen kerrytti odotusaikanaan huomattavasti lisää kiloja, ja nyt hän yrittänee karistaa ne yhdessä kunto-ohjaajana työskentelevän kihlattunsa kanssa. 28-vuotias realitykaunotar Jennifer ”Jwoww” Farley on luonut uraa muodin parissa suunnittelemalla oman uimapukumallistoaan yhdessä Perfect Tan Bikini -yrityksen kanssa.