22-vuotias Ashley paljastavissa uikkareissa – peppu ei turhia peity

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harva suomalainen tuntee brasilialaisen povipommi Ashley Skyn nimeltä, vaikka neito on koristanut jo useiden miestenlehtien kansia. 22-vuotias neito on kertonut olleensa eniten ylpeä siitä, kun pääsi taannoin Maxim-lehden sadan kuumimman naisen listalle.

Eilen Ashley kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän oli käynyt palvomassa rannalla aurinkoa. Hotellilleen kävelemässä olleella Skyllä oli yllään melko näyttävät uikkarit, jotka eivät varsinkaan takapuolta juuri peittäneet.

Ashley Skyn malliura alkoi, kun hänet löydettiin verkon kautta ja otettiin mukaan Wilhelmina Models -mallitoimiston listoille. Hän on paljastanut viettävänsä aikaansa eniten Miamin, Los Angelesin ja New Yorkin välillä. Hän on kertonut parhaimmaksi asiaksi mallin töissä itsenäisyyden, matkustamisen ja muotiteollisuuden tarjoamat upeat tilaisuudet. Sky ihailee eniten ammatillisesti Cindy Crawfordia ja Tyra Banksia.