Meg Ryan tuhosi kasvonsa – tyrmistyttävä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa takavuosina valtavaa suosiota nauttinut näyttelijätär Meg Ryan lukeutui menestyksensä kulta-aikoihin vuosien ajan maailman seksikkäimpien ja halutuimpien naisten kärkijoukkoon. Useissa menestyselokuvissa pääroolissa nähty kaunotar on muuttunut noista ajoista valtavasti.

Splash
Splash

Hollywoodin naistähtiä piinaava alituinen nuoruuden tavoittelu kauneusleikkauksilla on tuoreiden paparazzikuvien perusteella koitunut myös Ryanin kohtaloksi. Kuvankaunis supertähti ei halunnut ikääntyä arvokkaasti, vaan lähti leikkelemään kasvojaan. Tuoreissa kuvissa Ryan nähdään poistumassa hotellistaan New Yorkissa, eivätkä kuvat tee juuri oikeutta kasvonsa tuhonneelle takavuosien kaunottarelle.

Splash
Splash
Splash
Splash