Uuden Avengers-elokuvan pahis paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2012 ensi-iltansa saanut The Avengers toi valkokankaalle kokonaisen joukon Marvel-yhtiön supersankareita. Jättimenestykseksi osoittautuneessa elokuvassa seikkailivat yhdessä muun muassa Iron Man, Thor ja Hulk.

theavengers19072014

The Avengers saa jatkoa ensi kesänä The Avengers: Age of Ultron -elokuvan muodossa. Uudessa elokuvassa Robert Downey Jr.:n esittämän Tony Starkin luoma Ultron-tekoäly kääntyy luojaansa ja koko ihmiskuntaa vastaan, ja supersankarien täytyy jälleen pelastaa maapallo uhkaavalta tuholta. Entertainment Weekly -lehden tuoreen numeron kansi paljastaa, miltä James Spaderin esittämä Ultron-pahis tulee elokuvassa näyttämään.

Avengers: Age of Ultron saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 1. toukokuuta 2015. Joss Whedonin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään jälleen Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson ja Samuel L. Jackson. Uusina kasvoina elokuvaan liittyvät muun muassa Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson ja Andy Serkis.