Maailman onnekkain mies? Piti olla molemmilla MH-turmalennoilla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Malesialainen lentoyhtiö Malaysia Airlines on kohdannut tänä vuonna todella karuja vastoinkäymisiä. Maaliskuussa lentoyhtiön MH370-lento hävisi matkustajineen kuin tuhka tuuleen, ja viime viikolla yhtiön lento MH17 ammuttiin alas Ukrainassa.

Hollantilainen Maarten de Jonge tulee varmasti ikuisesti muistamaan nämä lennot, mutta hieman erilaisesta syystä kuin muut. Pyöräilijällä oli nimittäin alunperin liput molemmille turmalennoille. Mies kuitenkin vaihtoi lentojaan viime hetkillä, RTV Oost uutisoi.

Tapahtumat ovat nostaneet de Jongen valokeilaan. Mies on kuitenkin itse kommentoinut tapahtunutta sanomalla, että vaikka hän on erittäin onnellinen itsensä ja perheensä puolesta, tulisi huomio kiinnittyä hänen tarinansa sijaan lennoilla olleisiin ja heidän omaisiinsa. De Jongen mukaan hän aikoo jatkossakin lentää Malaysia Airlinesin koneilla.