Caitlin O’Connor riisui bikineille yökuvauksia varten

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Caitlin O’Connor on amerikkalainen malli ja näyttelijätär, joka on useimmille suomalaisille varmasti vielä melko tuntematon nimi. Neitokainen on näytellyt muun muassa sarjoissa kuten Entourage ja Tumbleweed.

Caitlin tullaan näkemään Southpaw-elokuvassa Jake Gyllenhaalin ja 50 Centin rinnalla. Vaaleahiuksinen mallikaunotar poseerasi taannoin kameran edessä Santa Monican rannalla. Yöaikaan otetuissa kuvissa Caitlin O’Connor nähdään vaaleansinisissä bikineissä.

Nousujohdanteista uraa tekevä Caitlin O’Connor on poseerannut aikaisemmin lehtien, kuten Sports Illustrated, FHM ja Maxim sivuilla. Neitokainen on esiintynyt myös muun muassa Taylor Momsenin, Chris Brownin, Simple Planin ja Yelawolfin musiikkivideoilla.