Tyttöbändin upeavartaloinen laulajatar rantalomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Myleene Klass on nähty usein lomailemassa eksoottisissa kohteissa, joissa hänet ikuistetaan näyttäviin bikinikuviin. Ex-poppari on nähty laulu-uransa lisäksi myös vierailemassa brittiläisessä Loose Women -sarjassa.

Nyt Myleene on kuvattu Ibizalla, jossa hän vietti rauhallista aurinkolomaa yhdessä perheensä kanssa. Huvijahdin kannella lekotellut kaunotar ehti auringonpalvonnan aikana leikkiä lastensa Avan ja Heron kanssa.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Hän erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista, minkä jälkeen uusi rakkaus on antanut odottaa itseään.