Danielle Lloyd ei jätä kylmäksi rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa on runsaasti glamourmalleja, jotka poseeraavat usein vähissäkin vaatteissa. Yksi heistä on ex-missi Danielle Lloyd, joka meni äskettäin naimisiin jalkapalloilija Jamie O’Haran kanssa. Samalla uhkean neitokaisen nimi vaihtui Danielle O’Haraksi.

Nyt 30-vuotias jalkapallovaimo on jakanut Instagramissa jälleen kesäisen bikinikuvan. Danielle esittelee otoksissa kukkaukuvioisiin bikineihin verhottua vartaloaan, josta ei voisi aivan heti päätellä neitokaisen olevan kolmen lapsen äiti.

Entinen Miss Englanti Danielle Lloyd menetti aikanaan missikruununsa jo missivuotensa aikana, koska se päätyi murtovarkaiden käsiin. Viime vuonna nettioperattori Orange julkaisi Britannian haetuimpien julkkistähtien nimet, ja kymmenen kärkijoukkoon mahtui tuolloin myös Danielle Lloyd. Ykkösenä komeili Cheryl Cole.