Tyttöystävä kaahasi poliisia pakoon – mies hyppäsi autosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki parisuhteessa olleet tietävät minkälainen on riita, jossa tekisi mieli vain häipyä pois paikalta sen sijaan, että jaksaisi jäädä väittelemään tai keskustelemaan tappelun syistä. Paikalta poistuminen osoittaa luovuttamista tai sitä, että kumppani on yksinkertaisesti saanut tarpeekseen.

Nyt eräs poikaystävä turvautui hätäratkaisuun Washingtonin Fife-kaupungissa hyppäämällä liikkuvasta autosta ulos kesken parisuhderiidan. KOMO-julkaisun mukaan kaikki alkoi siitä, kun tyttöystävän kuljettaman auton taakse oli ilmestynyt poliisiauto.

Nainen ei kuitenkaan pysähtynyt merkkivalosta, vaan jatkoi kurvailemista parkkipaikalla poliisiautoa paeten. Kuljettajalle ja hänen poikaystävälleen oli kehkeytynyt autossa riitaa jo aiemmin ja lopulta mies ei nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin hypätä ulos liikkuvasta autosta. Hän lensi katuun apukuljettajan puolelta.

Kun poliisi viimein sai tyttöystään pysäytettyä, sanoi nainen ajamisen jatkuneen pariskunnan tappelun takia, eikä hän halunnut päästää miestä pois pälkähästä. Poikaystävä kertoo hypänneen autosta oman turvallisuutensa vuoksi.