Teinipoika löysi isänsä aaveen konsolipelistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa perheissä uskotaan, että edesmenneet rakkaat perheenjäsenet voivat yrittää ottaa yhteyttä perheeseen tuonpuoleisesta. Nyt eräs teinipoika on kertonut tarinan, joka on kaiken lisäksi uskottava. Hänen isänsä kuoli jo 10 vuotta sitten, mutta poika löysi isänsä aaveen konsolipelistä nyt.

Reddit
Reddit

Nimimerkkiä 00WARTHERAPY00 käyttävä 14-vuotias teinipoika kertoi Reddit-palvelussa, että hänellä ja isällä oli tapana pelata Xboxin autopelejä kotona ennen isän kuolemaa. Isän poismenon jälkeen poika ei kyennyt koskemaan pelikonsoliin 10 vuoteen. Nyt hän kuitenkin päätti kokeilla samaa Rally Sports Challenge -autopeliä, jota oli isänsä kanssa aikoinaan pelannut.

Yllätys olikin melkoinen, kun teinipoika löysi isänsä pelin sisältä. Autopeli nimittäin tallentaa nopeimman kierrosajan ja sen ajaneen auton liikkeet radalla, jotta muut voivat myöhemmin ajaa sitä vastaan kilpaa. Edesmennyt isä pitää edelleen hallussaan nopeinta aikaa, joten isän auto ajolinjoineen kaahaa kilparadalla pojan kanssa. 10 vuotta isän kuoleman jälkeen.

Poika kertoi kisailleensa pitkään isäänsä vastaan, kunnes lopulta onnistui ohittamaan isänsä auton. Ennen maaliviivaa poika kuitenkin pysähtyi, ettei olisi vahingossa poistanut isän ajoa pelistä.