Ensitreffeillä ravintolaan? Älä tee näitä mokia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miehet saattavat viedä treffiseuralaisensa romanttisesti ravintolaillalliselle jo ensimmäisillä treffeillä. Pöytätavat määrittelevät usein sen, minkälaisen kuvan seuralainen itsestään antaa. Match.com-sivusto listasi nyt vinkit, kuinka illasta saa onnistuneemman.

Suurin osa ihmisistä myöntää, että mikäli seuralaisen ruokailutavat ovat luolamiestasolla, eivät he todennäköisesti suostu seuraavaan tapaamiseen henkilön kanssa. Eniten vieroksutaan kovaan ääneen ryystämistä, maiskuttelemista ja ruoan nopeaa kauhomista. Monia myös ärsyttää se, jos deitti tilaa annokset molempien puolesta.

Yleensä ensitreffeillä mennään muualle kuin pikaruokaravintolaan. Ruoaksi voi valikoitua esimerkiksi tapaksia tai kiinalainen menu. Mikäli mielii suudelmaa treffien päätteeksi, kannattaa valkosipuliset ja kalasta valmistetut ateriat jättää väliin – tai ainakin huolehtia hengityksen raikastamisesta jälkikäteen. Kukaan ei halua pussailla haisulin kanssa. Puhelin on parempi jättää kokonaan kotiin, sillä sen käyttäminen treffeillä koetaan loukkaavaksi.

Treffiseuralainen saa hyväkäytöksisen kuvan deitistään, mikäli hän puhuu ravintolahenkilökunnalle asialliseen sävyyn. Kannattaa myös pitää mölyt mahassa, mikäli seuralainen valitsee mielestäsi vääränlaisen ruoan – hän syö aterian, etkä sinä. Myös alkoholin nauttiminen kannattaa olla kohtuullista ensitreffeillä.