Mies hukkasi rannekellon – herätysääni soi koiran vatsassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koirat saattavat hotkaista suuhun muutakin kuin ravinnoksi kelpaavaa ruokaa tai juomaa. Olemme kertoneet koirista, joiden vatsalaukkuun on eksynyt sormus, timantteja, kotitehtävät, passi ja urheiluliput. Nyt syömävuoronsa sai pubin pitäjän rakas rannekello.

Terry Morgan oli etsinyt rannekelloaan kuumeisesti tuloksetta. Mies oli asentanut yli 600 euron arvoiseen kelloonsa muistutushälytyksen kello 10.55, ja samaan aikaan hän kuuli kellon hälytysäänen. Hän aluksi luuli, että ääni kuului hänen newfounlandinkoiran alta, mutta kun hän käänsi koiran ympäri selvisi, että ääni tulikin lemmikkieläimen sisältä.

Mies kiikutti Charlie-nimisen koiransa eläinlääkäriin hätäleikkaukseen, mutta nukutusneulan nähdessään koira yski kellon paniikissa ulos vatsastaan. Terry oli tyytyväinen, koska leikkaus oli kustantanut yli 1.200 euroa. Koiralle tehtiin kuitenkin röntgenkuvaus, jonka avulla varmistettiin, että sen vatsalaukussa ei ollut muita vierasesineitä, Mirror raportoi.