Nyt menee liian pitkälle! Kanye määrää jopa kynsilakan sävyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jumalaksi itsensä tituleerannut Kanye West on luonut sinnikkäästi vuosien ajan omaa valtakuntaansa. Hallitsijan elkeet ovat ulottuneet aikaa sitten myös perhe-elämän puolelle, kun Kanyen on kerrottu kontroilloivan vaimoaan Kim Kardashiania ja tytärtään North Westiä sataprosenttisesti.

Täyden määräysvallan perheensä toimista ottanut Kanye West tahtoo Kimistä täydellisen vaimon. Mies on Grazia-lehden mukaan päättänyt ja ohjeistanut kaikesta, mikä liittyy häneen tai vaimoonsa. Ennen aina aurinkoinen Kim ei saa enää hymyillä valokuvaajille tai päättää edes kynsilakkansa sävyä ilman miehensä lupaa. Mikäli Kanye ei pidä naisen vaatetuksesta, menee nainen vaihtamaan uuden asun ylleen.

– Kim ei voi tehdä itsenäisiä päätöksiä edes silloin, kun Kanye ei ole paikalla. Hän joutuu esimerkiksi soittamaan miehelleen tarkistaakseen, ostaako hän varmasti oikean merkkistä vettä kaupasta, lähipiiristä kerrotaan.

Moni on järkyttynyt Kanye West käytöksestä. Äskettäin miehen kerrottiin suunnittelevan heidän yhteiseen kotiinsa valvontakameroita kuvaamaan Northia ja Kimiä vuorokauden ympäri. Osa ihmisistä saattaa kysyä, miksi Kim alistuu tällaiseen? Tulee kuitenkin ottaa huomioon, että Kim on kasvanut koko elämänsä vahvasti kontrolloivan äidin Kris Jennerin kanssa ja siten tottunut tämänkaltaiseen käyttäytymiseen.