Mullistava uutuusmateriaali sohviin – tuntuu aivan ihmisen iholta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sohvien ja muiden huonekalujen pintamateriaalien kirjo on lähes loputon, ja usein onkin vaikea valita sitä oikeaa. Nyt lista on kasvanut eräällä merkittävällä uutuudella, kun ihmisen ihoa matkiva pintamateriaali on julkistettu. Sen kerrotaan jopa tuoksuvan ihmisen iholle.

Splash
Splash

Englantilaisen Studio 9191 -yhtiön perustaja ja pääsuunnittelija Gigi Barker on lanseerannut Skin Stoolin ja Skin Chairin, jotka ovat molemmat päällystetty uutuusmateriaalilla. Barkerin mukaan hänellä oli tavoitteenaan suunnitella materiaali, jonka päällä istuessa tuntuisi kuin istuisi alastoman ihmisen sylissä. Uusi silikonipohjainen materiaali tarjoaa jatkossa turvallisuuden tuntua esimerkiksi pikkulapsille. Tuoli maksaa noin 2.000 euroa.

Splash
Splash