Pikkutytön anteliaisuus koskettaa: Lahjoitti hiuksensa hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Moni pikkutyttö on varmasti joskus kadehtinut satujen prinsessojen kauniita hiuksia. Samalla tavalla ajatteli myös brittiläinen Charlie Tillotson, joka halusi kasvattaa hiuksistaan yhtä pitkät kuin Tähkäpäällä. Neitokainen luopui kuitenkin suunnnitelmastaan jalon aatteen puolesta.

Tyttö päätti nimittäin luovuttaa hiuksensa hyväntekeväisyyteen. Sidmouth Herald uutisoi, että kuusivuotias Charlie oli nähnyt televisio-ohjelman syöpäpotilaista, jonka jälkeen hän päätti lahjoittaa pitkät vaaleat kutrinsa syöpäpotilaiden peruukkeihin. Pikkutytön tempaus sai paljon huomiota, ja hänen nimissään ryhdyttiin lahjoittamaan rahaa Ison-Britannian lasten syöpärahastolle. Katso kuvat tästä.

Tähän mennessä Charlie on kerännyt jo yli 1.400 puntaa hyväntekeväisyyteen. Tämän lisäksi hänen vastaleikatut hiuksensa lähetetään Kiinaan, jossa ne käytetään peruukin valmistamiseen. Peruukki lähetetään sen jälkeen takaisin Britanniaan, jossa se lahjoitetaan sitä tarvitsevalle lapselle.

– Sain kyynelet silmiini, tytön isä Steve kertoo lehdelle tunteistaan kuultuaan tyttärensä päätöksestä leikata rakastamansa hiukset.