Blockfestin huikea perjantai kulminoitui Snoop Doggiin – katso kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella on parhaillaan käynnissä loppuunmyyty Blockfest-tapahtuma, jossa esiintyvät maan kuumimmat hiphop-artistit ja kova kattaus ulkomaisia tähtiä. Eilinen perjantain festaripäivä oli menestys, joka kulminoutui illalla tapahtuman pääesiintyjään.

Räppäri Snoop Dogg nousi lavalle yllättäen hänelle varta vasten teetetyssä Ilves-jääkiekkojoukkueen pelipaidassa. Paidan selkämyksessä luki SNOOP DOGG ja hänen pelinumerokseen oli annettu 99. Paita teetettiin yhdessä Blockfestin ja Ilveksen joukkueen kanssa. Illan muita suosikkiesiintyjiä olivat muun muassa Musta Barbaari ja Brädi.

Tänään lauantaina Blockfest marssittaa yleisön eteen muun muassa Uniikin, Majurin, Stepan ja Elastisen. Illan pääesiintyjinä nähdään Rick Ross ja Cheek. Yksi päivän erikoisuuksista on Mikael Gabrielin keikka, jossa nähdään harvinaisen mittava vierailijajoukko Yhdysvalloista.