Hylätty koira käveli 48 kilometriä – sai unelmakodin miljonäärin luota

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ma Kettle -niminen koira nousi äskettäin otsikoihin valitettavan tilanteensa vuoksi. Koiran alkuperäinen omistaja oli kuollut, jonka jälkeen muitakin koiria omistava perhe adoptoi sairaan Ma Kettlen. Koira ei kuitenkaan tullut perheen muiden koirien kanssa toimeen, joten se joutui eläinsuojaan.

Instagram
Instagram

Uuteen perheeseensä kiintynyt koira oli kuitenkin karannut eläinsuojasta, ja kävellyt 48 kilometriä takaisin heidän luokseen. Perhe ei kuitenkaan voinut ottaa Ma Kettleä takaisin muiden omistamiensa koirien takia. Asiasta tietoiset hyväntekijät levittivät tässä vaiheessa ahkerasti sanaa Facebookissa koiran surkeasta tilanteesta.

Nyt The Tamba Tribune uutisoi, että Ma Kettle on ilmoituksen avulla saatu uuteen kotiin. Koiran adoptoi varakas perijätär ja kirjailija Helen Rich. Koira haettiin eläinsuojasta yksityislentokoneella, ja se tulee pääsemään juoksentelemaan Richin hulppealla talolla tämän muiden adoptiokoirien kanssa.