11-vuotiaana kuollut pikkupoika sai pysäyttävän hautakiven

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen vanhempi tietää, että mikään kohtalo maan päällä ei ole tuskallisempi kuin oman lapsen menettäminen. Amerikkalaiset Ernest ja Anneke Robison joutuivat kuitenkin sellaiseen tilanteeseen, kun heidän poikansa Matthew menehtyi 11 vuotiaana pitkän sairauden uuvuttamana.

Ability Found
Ability Found

Synnytyksessä tapahtuneen happivajauksen johdosta vakavasti invalidisoitunut Matthew oli iloinen ja energinen lapsi, joka joutui kuitenkin halvaantumisensa takia liikkumaan koko elämänsä pyörätuolissa. Pojan menehdyttyä vanhemmat päättivät hankkia tämän haudalle hautakiven, joka kuvaisi mahdollisimman hyvin pojan iloista olemusta ja vapautta.

Salt Lake Cityn hautausmaalla on siitä saakka saati ihastella hautakiveä, joka hakee vertaistaan koko maailmasta. Hautakivi kuvaa parhaalla mahdollisella tavalla pikkupoikaa, joka tarjosi vanhemmilleen heidän parhaat 11 vuottaan. Perhe kiittää Ability Found -järjestöä, jonka avulla talousvaikeuksissa olevat perheet saavat tarvitsemiaan pyörätuoleja ja muita välineitä, Huffington Post uutisoi viikonloppuna.