Käytännön pila aiheutti kauhua pysäköintihallissa – nyt meni liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Verkon videosivustoilla tunnetaan toinen toistaan lahjakkaampia yksilöitä, jotka ovat kunnostautuneet pilailun saralla. Näiden hassuttelijoiden videot keräävät miljoonia katselukertoja, eli kyseessä on melko näyttävä tapa päästä ihmisten naurun kohteeksi.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa leviää jälleen yksi hulvaton pilavideo. Tuotoksen takana on fouseyTUBE-pilakanavan keppostelijat. Pilan ideana on yksinkertaisesti huijata asuintalon asiakkaita uskomaan, että heidän pysäköintihallissaan on polisiilta karannut vanki. Lopputuloksesta päätellen moni meni aivan totaalisesti lankaan.

Jekku sai nimittäin aikaan todella hurjia reaktioita. Moni lähti välittömästi juoksemaan huutaen karkuun, kun taas osa ratkaisi tilanteen käymällä käsiksi vankiin. Pilan paljastuttua ihmiset osasivat kyllä loppujen lopuksi nauraa tilanteelle. Hauskaa pilaa on käyty tarkastelemassa YouTubessa jo 2,6 miljoonaa kertaa.