Ohhoh, näyttelijäkomistus räppäsi Eminemiä – hervoton tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen elokuvatähti Chris Prattin uon nähty valkokankaalla ja televisiossa sekä tuhdimmassa että timmissä kunnossa. Hän lihotti itseään 30 kiloa The Delivery Man -elokuvaan, mutta nykyään mies nähdään jälleen timminä Guardians of the Galaxy -elokuvan tiimoilta.

YouTube
YouTube

Chris Pratt oli taannoin The Whoolywood Shuffle -radio-ohjelman vieraana. Haastattelussa 35-vuotias tähti paljasti olevansa hiphop-fani ja kuunnelleensa Dr. Dren The Chronic 2001 -levyä aikoinaan runsaasti. Mies myös innostui räppäämään radiolähetyksessä, esittäen Eminemin osuuden Dr. Dren Forgot About Dre -kappaleesta hulvattomalla tavalla.

Chris Pratt on naimisissa näyttelijätär Anna Farisin kanssa. Tähti hämmästytti äskettäin Instagram-kuvalla, jossa nähtiin miehen vaimolleen taiteilema ranskanletti. Ison yleisön suosioon Chris Pratt on noussut esimerkiksi Parks and Recreation -komediasarjan myötä. Ensi kesänä mies nähdään Jurassic World -elokuvan pääroolissa.