Mitä ihmettä? Cristiano Ronaldo omituisessa japanilaismainoksessa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo tunnetaan maailmalla jalkapalloon liittyvien saavutustensa lisäksi erilaisista mainoskampanjoista. 29-vuotiaalla jalkapalloilijalla on muun muassa oma Rankin x Ronaldo -alusvaatemallistonsa CR7 Underwear -vaatemerkillä.

YouTube
YouTube

Nyt komistus tähdittää erään japanilaistuotteen mainosta. Kyseessä on kasvojen lihaksien harjoittamiseen luotu kapistus. Mainoksessa Ronaldo nähdään hymyilevänä pitelemässä mainostamaansa tuotetta. Muiden mainoksessa nähtävien ihmisten tavoin jalkapallotähti ei kuitenkaan aseta välinettä suuhunsa.

Cristiano Ronaldo on seurustellut muun muuassa Alice Goodwinin ja Gemma Atkinsonin kanssa. Nykyisen kihlattunsa Irina Shaykin kanssa futistähti on seurustellut jo usean vuoden ajan. Jalkapalloilijan Katie-sisko paljasti taannoin The Sun -lehdelle, että Ronaldon lapsen brittiläinen äiti on kuollut.