Kissanpentu yritti peitota keramiikkapatsaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikä kissanpennuissa viehättää? Varmaankin se, että ne ovat pörröisiä, niiden liikkeet ovat vauvamaisia ja pentujen tassut, silmät ja pää näyttävät suhteettoman suurilta muuhun vartaloon nähden. Kissanpennut ovat yleensä myös hyvin suloisia ja viihdyttävää katseltavaa.

Wouwi on julkaissut Facebookiin nauruhermoja kutkuttavan videon kissanpennusta, joka taistelee keraamisen kissapatsaan kanssa. Emme tiedä, mitä pienen mirrin päässä liikkuu, mutta selkeästi se pitää oranssia ja paikoillaan kököttävää patsasta jonkinlaisena uhkana tai leikkikaverina. Videon parasta antia ovat kissanpennun tekemät hyökkäykset.

Pieni pörröturkki on pörhistänyt häntänsä uhkaavasti suuremmaksi ja se uhittelee patsaalle selkä köyryssä. Hellyttävä lemmikkieläin pomppii patsaan ympärillä korvat luimussa ja yrittää pelotella koriste-esinettä. Video on saanut jättisuosion netissä.

(Video latautuu Facebookista, odota hetki.)