Mustasukkaisen naisen kostolla karu seuraus

Ohhoh! · Stara.fi

Uusioperheiden raki ei ole aina helppoa. Nyt Britanniassa eräs 45-vuotias nainen on joutunut tukalaan tilanteeseen luultuaan, että hänen uudella miesystävällään olisi ollut seksisuhde hänen 24-vuotiaan tyttärensä kanssa. Nainen päätti kostaa oletetun uskottomuuden odottamattomalla tavalla.

Nainen nimittäin kaatoi kiehuvaa vettä miesystävänsä jalkoväliin ja huusi samalla miksi sen teki. Miehen sukuelin selvisi iskusta ilman vammoja, mutta jalkoväliin tuli pahoja palovammoja. Asia tuli julki, kun sen oikeuskäsittely alkoi taannoin Newcastlen tuomioistuimessa.

Oikeudessakaan ei tosin selvinnyt, että oliko miehellä suhde naisystävän tyttären kanssa vai ei. Daily Mail -lehden mukaan nainen on nyt ollut viisi kuukautta vangittuna, ja sinä aikana mies ja naisen tytär ovat ryhtyneet seurustelemaan.